Culinaire Beleving bij U Thuis: Thuisdiner met Privé Chef

Sinds 2020 heb ik, als ervaren thuiskok, mijn culinaire diensten uitgebreid door gastronomische thuisdiners aan te bieden. Deze unieke ervaring brengt de kwaliteit van restaurantmaaltijden naar het comfort van uw eigen huis. Dankzij positieve mond-tot-mondreclame van tevreden gasten, heb ik van deze passie mijn fulltime beroep kunnen maken.


Als uw persoonlijke privé chef creëer ik een exclusieve culinaire ervaring voor uw gezelschap. Ik ben zeer benieuwd naar de speciale gelegenheid die u wilt vieren met een thuisdiner en sta open voor uw culinaire wensen en voorkeuren. Mijn specialiteit is het bereiden van een 4 of 5 gangen seizoensmenu, waarbij ik zoveel mogelijk gebruik maak van verse producten uit mijn eigen tuin of lokale ingrediënten. Of u nu een voorkeur heeft voor vis, vlees of een vegetarisch menu, in overleg stellen we samen uw ideale diner samen.


Optioneel kunt u het menu uitbreiden met verfijnde oesters, een selectie van charcuterie en diverse kazen, allen vergezeld van passend garnituur. Heeft u specifieke voorkeuren voor bepaalde producten of ingrediënten? Laat het me weten, ik hoor graag van u!


De voorbereidingen voor uw thuisdiner worden zorgvuldig in mijn eigen keuken getroffen. Op de dag van het diner arriveer ik ongeveer een uur van tevoren om alles in gereedheid te brengen en persoonlijk kennis met u te maken. Borden en bestek neem ik mee, op de eettafel plaats ik een elegant menukaartje en tijdens het diner voorzie ik u van uitleg over de geserveerde gerechten.


Voor een complete wijn-spijs ervaring, selecteert mijn broer Martijn van Smaragd Wijnen de perfecte wijnen om uw gerechten te complementeren. U kunt kiezen voor een uitgebalanceerd wijnarrangement of losse flessen wijn.


Na afloop van het diner zorg ik ervoor dat uw keuken er weer bijstaat zoals bij binnenkomst, alsof er nooit een chef aan het werk is geweest. Boek nu uw onvergetelijke culinaire thuisdiner en geniet van een gastronomische ervaring bij u thuis!


Dit zeggen mijn gasten

Armin Michel uit Amersfoort
Read More
Kan Simon elke week voor ons koken? Vroeg mijn vrouw met een brede glimlach op haar gezicht, of eigenlijk bij ons allebei op het gezicht. Ontzettend genoten van een uitgebreid 4 gangen diner. Een magische culinaire reis!
Stephanie Van Dongen uit Breukelen
Read More
Een absolute aanrader. Wat een onvergetelijke avond. Bij ieder gerecht waren we positief verrast over de smaak en de opmaak van de gerechten. Ondanks de beperkte ruimte maakte hij er een speciale ervaring van inclusief koud rook en flambeer-showtje.
Elke Vlind uit Oss
Read More
Voortreffelijke en verrassende gerechten, mooi opgediend met een heerlijke bijpassende wijn. Een absolute aanrader.
Dave Lubbe uit Zaandam
Read More
What an amazing dining experience we had! Simon is an excellent chef. His dishes are fresh and inspirational. He did an amazing pairing and he thoughtfully explained the dishes as well as the origin of the wines. I felt so special for the evening! I will certainly book Simon again!
Thecla van der Kraaij uit Amsterdam
Read More
Simon is een ontzettend plezierige en uitstekende chef. Thuis eten op sterren niveau is een absolute aanrader. Het menu was heerlijk en alles zag er prachtig uit. Wij hebben samen met onze gasten enorm genoten. Dit is zeker voor herhaling vatbaar en Simon willen we graag nog vaker in onze keuken. Gast aan eigen tafel … wat een feestje. En achteraf alles onberispelijk schoon achtergelaten. Top!!

Impressie