Thuisdiner

Voor een gezellig thuisdiner stel ik in overleg met u een menu samen naar het aanbod van het seizoen. Ik bereid de gerechten voor in mijn eigen keuken en kom dit bij u thuis uitserveren zodat u een onbezorgde avond tegemoet gaat!  Voor het uitzoeken van bijpassende wijnen  maak ik  gebruik van de kennis  van mijn broer Martijn van Smaragd Wijnen.

 

Het geven van een kookworkshop bij u thuis vind ik ook leuk om te doen. Enkele voorbeelden zijn:

Een meergangen menu bereiden, het maken van een pan paella of een kookworkshop van de big green egg. In overleg bespreken we uw wensen.

Dit zeggen mijn gasten

Armin Michel uit Amersfoort
Read More
Kan Simon elke week voor ons koken? Vroeg mijn vrouw met een brede glimlach op haar gezicht, of eigenlijk bij ons allebei op het gezicht. Ontzettend genoten van een uitgebreid 4 gangen diner. Een magische culinaire reis!
Stephanie Van Dongen uit Breukelen
Read More
Een absolute aanrader. Wat een onvergetelijke avond. Bij ieder gerecht waren we positief verrast over de smaak en de opmaak van de gerechten. Ondanks de beperkte ruimte maakte hij er een speciale ervaring van inclusief koud rook en flambeer-showtje.
Elke Vlind uit Oss
Read More
Voortreffelijke en verrassende gerechten, mooi opgediend met een heerlijke bijpassende wijn. Een absolute aanrader.
Dave Lubbe uit Zaandam
Read More
What an amazing dining experience we had! Simon is an excellent chef. His dishes are fresh and inspirational. He did an amazing pairing and he thoughtfully explained the dishes as well as the origin of the wines. I felt so special for the evening! I will certainly book Simon again!
Thecla van der Kraaij uit Amsterdam
Read More
Simon is een ontzettend plezierige en uitstekende chef. Thuis eten op sterren niveau is een absolute aanrader. Het menu was heerlijk en alles zag er prachtig uit. Wij hebben samen met onze gasten enorm genoten. Dit is zeker voor herhaling vatbaar en Simon willen we graag nog vaker in onze keuken. Gast aan eigen tafel … wat een feestje. En achteraf alles onberispelijk schoon achtergelaten. Top!!

Impressie