Ontmoet Simon Verkerk: Uw Persoonlijke Thuis Chef en Culinaire Cateraar

Welkom bij Simons Kitchen, waar passie voor verse producten en internationale smaken samenkomen om onvergetelijke eetervaringen te creëren. Mijn naam is Simon Verkerk, en ik ben opgegroeid op een boerderij in Werkhoven, in de provincie Utrecht. Van jongs af aan heb ik de rijke smaken van vers van het land geplukte producten leren kennen en waarderen.


Na het afronden van mijn opleiding tot chef, heb ik waardevolle ervaring opgedaan in vooraanstaande hotels en (sterren)restaurants in de Randstad. Mijn reis als chef-kok bracht me vervolgens naar de keukens van Azië en Afrika, waar ik mijn culinaire horizon verbreedde met het ontdekken van nieuwe ingrediënten en het proeven van intense, authentieke smaken. Deze internationale invloeden zijn nu een bron van inspiratie voor mijn gerechten.


Als professionele thuiskok en cateraar streef ik ernaar om in elk seizoen het beste uit de beschikbare lokale producten te halen. Of u nu op zoek bent naar een chef aan huis voor een intiem diner, of een culinaire cateraar voor uw bedrijfsevenement, ik ben er om een onvergetelijke culinaire ervaring te verzorgen. Mijn doel is om bij elke gelegenheid een blijvende indruk achter te laten en uw smaakpapillen te verrassen.