Simon's kitchen

Bij elke gelegenheid een
blijvende indruk achter laten

Thuisdiners

Voor een gezellig thuisdiner stel ik in overleg met u een menu samen naar het aanbod van het seizoen!

Interim chef

Handjes te kort in de keuken? is uw chef op vakantie? Neem contact op met mij voor het tijdelijk invullen van de chefspositie in uw restaurant.

Culinair advies

Voor een kritische blik in uw keuken: een nieuw foodconcept, nieuwe gerechten op de kaart, of advies over kostprijsverlaging. Het is mogelijk om voor een korte en of  langere periode, op projectbasis, een samenwerking aan te gaan.

Over mij

Welkom bij Simon’s Kitchen

Ik ben Simon Verkerk, opgegroeid op de boerderij in het Utrechtse dorp Werkhoven. Al heel jong proefde ik de verse producten van het land en leerde deze smaken waarderen. Nadat ik de koksopleiding had afgerond heb ik de nodige ervaring opgedaan in de betere hotels en restaurants in de Randstad.

Thuisdiner

Voor een gezellig thuisdiner stel ik in overleg met u een menu samen naar het aanbod van het seizoen. Ik bereid de gerechten voor in mijn eigen keuken en kom dit bij u thuis uitserveren zodat u een onbezorgde avond tegemoet gaat!  Voor het uitzoeken van bijpassende wijnen  maak ik  gebruik van de kennis  van mijn broer Martijn van Smaragd Wijnen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat hieronder een bericht achter, ik zal zo snel mogelijk contact met u opnemen